gototopgototop
Kom naar de open innovatie dagen Sterksel

Genugten Agri en Team VIC Sterksel presenteren u de Open Innovatie Dagen Varkenshouderij 2015!

Op 19 en 20 juni vinden, na het succes van de afgelopen twee edities, wederom de Open Innovatie Dagen plaats. De afgelopen twee jaar heeft Genugten Agri in samenwerking met team VIC Sterksel, gewerkt aan innovatie en onderzoek binnen de Nederlandse varkenshouderij. Mede aan de hand van deze onderzoeken staat de Nederlandse varkenssector wereldwijd op #1.

Tijdens de derde editie van de Open Innovatie Dagen is het mogelijk alle innovaties in real-life te aanschouwen. VIC Sterksel stelt haar onderzoeksfaciliteiten daartoe open, waardoor alle innovaties in de praktijk bekeken kunnen worden. Daarnaast zijn er gedurende deze tour inhoudelijk experts van uit zowel onderzoek als het bedrijfsleven aanwezig om u direct toelichting te geven betreft de verschillende innovaties en onderzoeken.

Aan de hand van de verschillende thema pleinen, zoals onder anderen ‘voer en gezondheid’ en ‘mest en emissie’ komen alle facetten binnen de varkenshouderij aan bod. Doe hier uw voordeel mee en bezoek onze Open Innovatie Dagen Varkenshouderij 2015, er is voor elke varkenshouder wat te halen, vandaag, morgen en overmorgen!

 

koers2015

 

 

 

Kortom: kom kijken in de etalage van VIC Sterksel tijdens de Open Innovatie Dagen Varkenshouderij! Wij zien u graag terug op vrijdag 19 juni vanaf 13.00u tot 19.00u of op zaterdag 20 juni vanaf 10.00u tot 16.00u.

Locatie VIC Sterksel
Vlaamseweg 17
6029 PK
Sterksel
040 - 226 2376