gototopgototop
Vernieuwing van uw varkenshokken

Biggenhokken

Uw authentieke boerderij zit al jaren in de familie en met veel plezier woont en werkt u er al jaren. De huidige varkenshokken zijn echter grondig aan vervanging toe. Ze zijn wellicht wat verouderd en voldoen niet meer aan de hedendaagse eisen. Bovendien zijn de afmetingen van de varkenshokken ook niet meer toereiken nu het aantal varkens binnen uw bedrijf zijn toegenomen. U wilt uw varkenshokken vernieuwen, een metamorfose laten ondergaan. Hoe pakt u dat aan?
Heel simpel. Genugten Agri B.V. is een onderneming die een ruimte ervaring geniet op dit vlak. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen van de varkenshokken, we zijn ook verantwoordelijk voor de bouw ervan. Wij begeleiden het gehele (om)bouwproject en geven u de service die u van ons kunt verwachten. In de varkenshouderijsector worden doorlopend nieuwe en verbeterde technieken geïntroduceerd. Genugten Agri B.V. volgt deze innovaties op de voet en test en verbetert deze ontwikkelingen op eigen bedrijven om onze klanten blijvend de beste producten te kunnen leveren. Bij ons bent u verzekerd van uitermate geschikte varkenshokken.

Heeft u vragen dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen door ons te bellen of e-mailen. Graag lichten wij in een persoonlijk gesprek onze werkzaamheden en de mogelijkheden toe, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Ook horen wij graag van u wat uw wensen zijn, zodat we voor u de beste varkenshokken maken.