gototopgototop
Een goede ventilatie in uw varkensstal

Ventilatie varkensstal

Goede ventilatie in de stal van een varken is van groot belang. Voor het varken en dus ook voor u. Want als het goed gaat met de varkens, gaat het goed met u. Daarom bent u op zoek naar een goede leverancier van ventilatie voor het varken. Een bedrijf dat u helpt een geschikt systeem te vinden en alle onderdelen zelf kan plaatsen.
Genugten Agri B.V. is u partner op het gebied van ventilatie voor het varken. Na een bespreking waarin wij ons laten informeren over de nieuwe bedrijfsstructuur en de indeling van de stallen, geven wij een advies over het te construeren gebouw en over welke systemen het beste toegepast kunnen worden. De combinatie van een goed ventilatiesysteem met een Softair ventilatieplafond maakt een goed stalklimaat mogelijk. Geheel of gedeeltelijk afzuigen onder de roosters past prima bij dit systeem. Voor het afzuigen leveren wij, voor zowel centrale als directe afzuiging, alle benodigde meet- en regelunits, kokers, ventilatoren en klimaatcomputers. Ook zijn wij gespecialiseerd in de bouw van centrale afzuigkanalen. Wij leveren verder alle benodigde hoogdrukventilatoren met bijbehorende frequentieregelaars.

Wij helpen u met het vinden van goede ventilatie voor uw varken. U kunt een afspraak met ons maken per e-mail of via de telefoon. Voor onze contactadvertentie, raadpleegt u onze website.