gototopgototop
Een voerinstallatie die perfect aansluit bij uw bedrijf

Voerinstallatie

De specialisten van Genugten Agri kunnen u helpen aan een voerinstallatie die perfect aansluit bij uw bedrijf. Dankzij onze jarenlange ervaring in de varkenswereld weten wij precies welke mogelijkheden er voor uw bedrijf bestaan. Met onze hulp weet u altijd precies waar u aan toe bent en komt u nooit voor ongewenste verrassingen te staan. U hoort het: wij zijn de ideale partner voor uw bedrijf.
Als het gaat om een voerinstallatie is alleen het beste goed genoeg voor uw varkens. Wij begrijpen als geen ander dat één van de belangrijkste factors bij de groei van varkens een goede voeding is. Het zal u goed doen om te horen dat wij zowel brijvoedersystemen als droogvoedersystemen leveren. Deze zijn geheel aan te passen aan uw wensen. Bij ons krijgt u de service die u mag verwachten en gaat u een hoger productieniveau tegemoet.

Wilt u gebruik maken van onze vakkennis bij de aanschaf van een voerinstallatie? Kijk dan snel verder op deze overzichtelijke website en zie al wat wij voor u kunnen betekenen.